Filtering by: Mat & Dryck

Vinfestival Naken Frukt Fest
May
25
to May 26

Vinfestival Naken Frukt Fest

Välkommen till vinfestivalen "Naken Frukt Fest" på Far i Hatten! Lördag 25e ställer vi till med vin- och dryckesfest hos oss på Far i Hatten med mat, dryck och musik. Mellan 15:00–18:00 har ni möjlighet att prova en mängd olika naturliga viner, men även svensk hantverkscider! Ett flertal eldsjälar är på plats för att hälla och berätta om sina drycker för dig. Efter 18 övergår vi till fest och mingel ackompanjerad av DJs. Smakprover för dryck fås mot kuponger som köpes på plats!

View Event →
Valborg på Far i Hatten!
Apr
30
to May 1

Valborg på Far i Hatten!

Hattens traditionella Vaborgsfest 30/4. I god Valborgsanda bjuder vi upp till fest med drinkar från plastdunk, vin på fat, Langos á la Hatten och smarriga vedugnspizzor.

Eld och pyro i Folkets Park kl. 21

DJ's: Jonas från Far i Hatten och Ida från Dryckesbutiken håller i facklan även i år och lirar hits med stegrande 10-tal varje timme.

View Event →
Vinfest med Vin & Natur!
Jul
18
5:00 PM17:00

Vinfest med Vin & Natur!

Onsdag 18/7 får vi besök av Emil Broomé från vinimporten Vin & Natur för att fira sommaren och att deras egen producerade cider “Josgrop” från 2017 är färdig!

Dagen till ära öppnas det upp en 3-litersflaska med Susucaru 2017 från Frank Cornelissen och en 3-liters flaska med Rouge Fruit 2014 från Le Petit Domaine de Gimios som kommer serveras på glas!

Utöver det kommer det finnas en finfin lista med glasviner till trevliga priser och en flasklista med äldre årgångar från moderna legender som Julie Balagny, Kenjiro Kagami & Christian Ducroux! Hoppas vi ses! SKÅL!

View Event →