Filtering by: Mat & Dryck

Nordic Naturalia Dinner & Wine
Aug
4
to Aug 5

Nordic Naturalia Dinner & Wine

NORDIC NATURALIA kommer till Malmö och Far i Hatten den 4 augusti och tar med sig ett glatt gäng på över 25 naturvinmakare från alla regioner i Italien och alla hörn av Europa för att visa upp och prata om sina livfulla, vibrerande och terroirdrivna viner. Vi släpper ett begränsat antal platser för Nordic Naturalia Dinner. Långa bord, stora fat med mat att dela på, flaskor på bordet. Endast förbokningar gäller för denna middagen. Middagen börjar med ett glas bubbel i baren vid ankomst 19.00. Vi sätter oss sen till bords ca 19.30. Vi sitter vid långbord tillsammans med producenterna och delar en familjär middag i fyra serveringar och viner ställs fram på borden allt efter hand.

View Event →
Vinfestival Naken Frukt Fest
May
25
to May 26

Vinfestival Naken Frukt Fest

Välkommen till vinfestivalen "Naken Frukt Fest" på Far i Hatten! Lördag 25e ställer vi till med vin- och dryckesfest hos oss på Far i Hatten med mat, dryck och musik. Mellan 15:00–18:00 har ni möjlighet att prova en mängd olika naturliga viner, men även svensk hantverkscider! Ett flertal eldsjälar är på plats för att hälla och berätta om sina drycker för dig. Efter 18 övergår vi till fest och mingel ackompanjerad av DJs. Smakprover för dryck fås mot kuponger som köpes på plats!

View Event →
Valborg på Far i Hatten!
Apr
30
to May 1

Valborg på Far i Hatten!

Hattens traditionella Vaborgsfest 30/4. I god Valborgsanda bjuder vi upp till fest med drinkar från plastdunk, vin på fat, Langos á la Hatten och smarriga vedugnspizzor.

Eld och pyro i Folkets Park kl. 21

DJ's: Jonas från Far i Hatten och Ida från Dryckesbutiken håller i facklan även i år och lirar hits med stegrande 10-tal varje timme.

View Event →
Vinfest med Vin & Natur!
Jul
18
5:00 PM17:00

Vinfest med Vin & Natur!

Onsdag 18/7 får vi besök av Emil Broomé från vinimporten Vin & Natur för att fira sommaren och att deras egen producerade cider “Josgrop” från 2017 är färdig!

Dagen till ära öppnas det upp en 3-litersflaska med Susucaru 2017 från Frank Cornelissen och en 3-liters flaska med Rouge Fruit 2014 från Le Petit Domaine de Gimios som kommer serveras på glas!

Utöver det kommer det finnas en finfin lista med glasviner till trevliga priser och en flasklista med äldre årgångar från moderna legender som Julie Balagny, Kenjiro Kagami & Christian Ducroux! Hoppas vi ses! SKÅL!

View Event →