Back to All Events

Bokrelease "Blixtar och hemligheter"

  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
Blixtar och hemligheter OMSLAG.jpg

Barnboken "Blixtar och hemligheter" släpptes i augusti. Onsdag den 18 september blir det en liten bokrelease på dansbanan på Far i Hatten. En lugn kväll där man kan titta förbi och hänga en stund. Det går att köpa böcker till rabatterat pris och få dem signerade.

Välkommen att droppa in mellan kl. 18-22!

"Blixtar och hemligheter" är en barnbok som passar för 8-11-åringar, men är också spännande för vuxna:

"Den dagen Tor börjar i Mikas klass slår blixten ner i ett träd på skolgården. Efter det blir ingenting sig likt. Tor gör alltid som han vill och han är den enda som vågar tjafsa med de bråkiga femmorna. Ibland önskar Mika att han var lite mer som honom. Men varför vill inte Tor vara med på klassfotot? Vem är den mystiske mannen som letar efter honom? Kan Tor trolla? En spännande berättelse där verklighet och magi blandas."

Fri entré. Far i Hatten tar endast kortbetalning. På uteservering får vi endast servera det vi själva säljer.

Later Event: September 20
Nordisk Panorama: DJ Paisley