Back to All Events

Johan & Rasmus rear ut!


  • Far i Hatten 17 Falsterbogatan Malmö, Skåne län, 214 36 Sweden (map)
Flyer Rea.jpg

Att dj:a handlar om att spela skivor i följd. Om att bygga upp stämningar och att förenas. När dj och dansgolv dansar i takt är det oftast för att den bästa musiken spelas. Men inte alltid. Ibland är det de dammigaste vinylskivorna, den riktigt inpyrda, billiga och förbisedda musiken som får oss att gå loss.

Dj:s Johan & Rasmus (believe!, Smooth Sailing) ställer för en kväll den lättfångade och kantstötta musiken i centrum på Far i Hatten. Konceptet är enkelt: vi tar med oss en bunt skivor som vi spelar i en intressant följd, och när vi har spelat skivan så ger vi bort den till den i publiken som vill ha den. Förhoppningsvis går vi hem glada och tomhänta!

Det kommer att bli en skojig mix av musik som är billig, men inte dålig. Allt är tillåtet och allt ska bort: lågprisballader, svajig pop, loppig disco, bredbent mansrock och spritindränkt country. Välkomna och kom ihåg: gratis är gott!


Fri entré
Far i Hatten tar endast kortbetalning