Back to All Events

Johannes Antreski med band

  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
Johannes Antreski med band

Johannes Antreski med band

Johannes Antreski är visartist och låtskrivare som under de senaste åren gjort ljud ifrån sig på visscenen med en stark scennärvaro och underfundiga texter om kråkor i bröstet, rosor i rabatten och pizzerior på Kirseberg. Textförfattandet präglas av gränsen mellan det smått komiska och det halvt tragiska - ofta iklätt någon form av surrealistisk fabel. Genomgående är att berättelsen och energin alltid står i fokus. Han gav 2017 ut skivan "Sten och märg" och arbetar just nu med uppföljaren – "Kärlek, skam och andra djur".

I samarbete med saxofonist Anna Jonsson och basist Sebastian Nordström, båda hämtade ur Malmöbaserade falafeljazzbandet Local Loco & the Idiots, bjuds publiken in till en kväll av skeva figurer, starka känslor och märkliga djur. Allting iklätt en musikalisk dräkt av jazz, blues och visor.

Fri entré

Far i Hatten tar endast kort