Back to All Events

DJ-set: Grand K


  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
grand k.jpeg

Grand K är en tysk vinyl dj känd för retrofuturistiska boogie vibes, jazz-funk och AOR. Som samlare och dj är han en del av Fruit Collective (BXL) och resident DJ i Hamburg-Altona delar han deras kärlek för rara och klassiska grooves.

“Grand K is a German vinyl DJ known for retrofuture boogie vibes, jazz-funk and AOR. Whether on the decks or digging through crates full of records, he’s all about love for rare and classic grooves. As resident DJ in his beloved Hamburg-Altona and frequent visitor to Brussel’s Fruit Collective, Grand K is ready to play out soothing diamonds uncovered on a recent trip to Japan.”

Fri entré

Far i Hatten tar endast kort.

Vill du äta innan kvällen sätter igång? Spana in vår meny och boka bord.

Earlier Event: August 17
Ellen Olaison