Back to All Events

Klubb BEA. Live: Pelle Hanspers


  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
DJ-duon Sanna och Slem

DJ-duon Sanna och Slem

När sommarlovet dragit igång på allvar behöver Malmö grym musik och gött häng. Det blir en amazing liveakt som kommer att tala till ditt hjärta och höja stämningen till oanade höjder. Samla alla dina vänner eller kom som du är, på Klubb BEA är vi alla tillsammans ♥

Pelle Hanspers

Pelle Hanspers

Pelle Hanspers - På scen: 21.30

Malmösångaren som en gång bodde i Stockholm men som de aldrig kommer få tillbaka. Hörde du låten Vår från debutalbumet Tumla med video inspelat på en halvfärdig Triangelstation en tisdag i april, släpper ni inte heller varandra. Pelle Hanspers 2019 gör oss INTE besvikna. Soundet har blivit råare och mindre tillrättalagt men melodierna och ärligheten är kvar.Pelle Hanspers låtar hittar hem med texter som är på riktigt, rösten som gör att vi förstår och ett ackompagnemang som denna kväll rör sig mellan lågmält akustiskt till späckat episkt.

DJ-duon Sanna och Slem älskar bra låtar och kommer bjuda på drömmig pop, urban contemporary och electronica från nu och då. Med sin energi, kärlek och sina spellistor kommer de locka fram moves som du inte visste att du hade. Deras ledord: "Älska musik" och "Fest!".

Fri entré. Far i Hatten tar endast kort

Earlier Event: July 6
England - Sverige
Later Event: July 10
Loaver