Back to All Events

Lovis

  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
Lovis

Lovis

Fler och fler får upp ögonen för denna Norrländska sångfågel. Sedan hon släppte släppte sin debut-EP "Fool for you" har hon spelat på en rad stora festivaler runt om i Sverige och har imponerat på såväl kritiker och publik. Hon har en förmåga att verkligen fånga sina lyssnare med sitt lekfulla men ändå allvarliga sätt att uttrycka sig.

Hon har turnerat både i och utanför Sverige och har gjort succé med sin speciella röst och starka närvaro. Lovis bjuder på souliga och melodiska låtar och jämförs gång på gång med stora röster som Adele och Amy WInehouse. Hennes självklara sätt att vara både på och utanför scenen gör avtryck i publiken, och det finns ingen tvekan om att det är där som Lovis hör hemma. Just nu är hon i färd med att spela in mer musik och planerar flera släpp under 2019. Denna tjej är verkligen på G, och det vill ni inte missa.

Fri entré

Far i Hatten tar endast kort

Earlier Event: July 28
Kebnekajse och Merit Hemmingson
Later Event: July 31
DJ-set Livselixir