Back to All Events

Astrid Melén Perception

  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
Astrid Melén Perception

Astrid Melén Perception

Astrid Melén Perception är ett soloprojekt med musik skapad av pianisten, vokalisten och låtskrivaren Astrid Melén. Soul, indiepop och jazz i ett potpurri - hälften elektroniskt, hälften akustiskt. Det är färgstarka och moderna kompositioner framförda på vokalpedaler, piano och drumpads blandat om vartannat. Med sig på scen har hon Martin Liljeroth på elektroakustiskt slagverk och Albin Andersson på elbas. Tillsammans framför de innehållsrika melodier med målande texter - i det här projektet lämnas ingen lyssnare oberörd.

Fri entré

Far i Hatten tar endast kort

Earlier Event: July 25
No Time For Us: bob hund efterfesten
Later Event: July 26
TOO MUCH - Psychedelic Summer