Back to All Events

Dundret

  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
Dundret

Dundret

Dundret är ett Stockholmsbaserat band som spelar smutsig pop med poetiska texter om det som gör ont och det som känns. Lite som ett muller i moll, och med psykiga stråk. Den 15 januari i år släppte vi vår andra singel Stora Tankarna. Dundret har tidigare släppt singeln "Åran", och i höst kommer vår första EP, inspelad på Svenska Grammofonstudion i Göteborg. I samband med releasen av första singeln Åran spelade Dundret bland annat på klubben Heaven up Here på Landet, på Kafé 44 samt medverkat i Manifest on Tour under hösten 2018.

Dundret är: Siri Hill (röst och synth), Frida Claeson Johansson (gitarr), Veronica Lagerman Lindblom (slagverk) och Kristina Sandahl (bas).

Fri entré

Far i Hatten tar endast kort

Earlier Event: July 12
DJ-set: Dj Cherri_Kandler
Later Event: July 13
DJ Sävligheten