Back to All Events

Afterparty Pre Deal Malmö


  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
Pre Deal 2019 graff.jpg

Breaking Association Malmö, styr upp en dansfestival i Stapelbäddens Skatepark samma dag kl 14-20. Sex st DJs kommer spela funk, hiphop, latin, afro, asian breaks. I folkmun breakdance men formen är breaking, Tanken är att folk släpper loss i cirklar i hela parken. Kommer finnas loppis och bbq.

Två av festivalens DJs, DJ Slows från Vietnam och DJ Lampe från Malmö som spelar funk-asian-afro fusion, kommer spela på Far i Hatten och vi kommer invadera stället, fylla det med positiv energi och säkert kommer några inte att kunna hålla tillbaka impulsen att dansa.

Dagseventet: Pre Deal Malmö - round II

18år

Fri entré. Far i Hatten tar endast kort
Du får tyvärr inte ta med egen mat och dryck till Far i Hatten. Inomhus och på uteserveringen får vi endast servera det vi själva säljer.

Earlier Event: June 7
Klubb Funkdown