Back to All Events

Too Cute To Puke: Girls Of Summer


  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)

Slayers, Soul Sisters & Riot Grrrls! Välkomna in till Too Cute To Pukes tjejfrontade dansparty med indie, post-punk, new wave, soul och riot grrrl! Kom och dansa och skrik dig hes till 100% tjejfrontad musik. Du kommer aldrig få höra en snubbe på sång på Too Cute To Puke!

Fri entré

Följ: Too Cute To Puke (sida)
Musiktips: Too Cute To Puke (grupp)
Nyhetsbrev: http://eepurl.com/dvJm71
Instagram: www.instagram.com/toocutetopukeclub/
Bokmärk www.indiemalmo.com för mer indie

Vi gillar Bikini Kill, Veronica Maggio, Diana Ross, Sleater-Kinney, Hole, B-52’s, Blondie, Pixies, Bow Wow Wow, Fontella Bass, Martha & the Vandellas, Team Dresch, Makthaverskan, Katohjärta, the Slits, Madonna, Le Tigre, M.I.A., Peaches, Dolly Parton, Siouxsie and the Banshees, Sonic Youth, Helen Love, the Donnas, Wanda Jackson, Shangri-Las, Säkert!, Heavenly, Aretha Franklin, Au Pairs, Kate Bush, Sterelolab, Elastica, PJ Harvey, Velvet Underground, The Sugarcubes, Girls At Our Best, Kenickie, Marine Girls, Twa Toots, the Knife, Lily Allen, Nina Simone, Kate Nash, Crass, Lill-Babs, X Ray Spex etc!

Too Cute To Puke spelar sedan 2011 endast flickskrammel. Vi spelar allt från nävarna-i-luften indiepopare, post-punkiga art school queer punx samt girls-to-the-front Riot Grrrls och tuggummipop från tjejerna i tracksuits i rökrutan till sextiotalets stentuffa girl-groups som sjöng om bilolyckor och knivslagsmål, själfulla Motown och Northern Soul sångerskor och knivskarpa Yé-Yé fransyskor med minst lika skarpa luggar. Från låtar du aldrig hört—som kommer att rädda ditt liv—till legendariska hits. 

Kl. 22:30–02:00
Fri entré
Far i Hatten tar endast kort.

Detta arrangemang är såklart sexism, homofobi, transfobi och rasistfritt så var snälla och respektfulla mot varandra. För mer information vänligen läs om.

Bokmärk www.indiemalmo.com för mer indie

Earlier Event: June 20
Sverige-USA
Later Event: June 24
Sverige-Kanada