Back to All Events

Klubb BEA. Live: Easy Death Cult + Lick Your Wounds


  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
DJ-duon Sanna och Slem

DJ-duon Sanna och Slem

Äntligen bjuder Klubb BEA åter in till fest!

Lagom till sommarlovet behöver Malmö grym musik och gött häng. Det blir amazing liveakter som kommer att tala till ditt hjärta och höja stämningen till oanade höjder. Samla alla dina vänner eller kom som du är, på Klubb BEA är vi alla tillsammans ♥

På scen:

21.00 Easy Death Cult
22.00 Lick Your Wounds

Lick Your Wounds
Lick Your Wounds är Malmö-duon som levererar dramatisk elektropop fylld av ocensurerade känslor utan skam (eller kanske lite skam förresten..).

Elektroniska beats blandas upp med stämsång och gitarr-riff i skruvade men allsångsvänliga melodier. På samma gång kaxigt och sårbart.

Easy Death Cult

Easy Death Cult

Easy Death Cult is a power-trio from Malmö, Sweden. Their sound is influenced by the late 90’s and early 00’s garage bands such as The Strokes, Interpol and Yeah Yeah Yeahs and the city they live in. In the beginning the band was a project by lead singer and guitarist Rasoo but in 2019 Arvid and Axel joined Easy Death Cult on bass and drums.

DJ-duon Sanna och Slem älskar bra låtar och kommer bjuda på drömmig pop, urban contemporery och electronica från nu och då. Med sin energi, kärlek och sina spellistor kommer de locka fram sommarnattskänslor du inte visste att du hade.

På scen ca 22:00
Fri entré
Far i Hatten tar endast kort

Earlier Event: June 8
Afterparty Pre Deal Malmö
Later Event: June 13
Café Society