Back to All Events

Muskelrock förfest med Bullet, Night Viper, Night + stenhårda DJs


  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
Bullet_DustToGold_3000px.jpg

Håll i hatten! Den 24/5 rullar Sveriges i särklass mäktigaste turnébuss in i Malmö Folkets park.

Bullet har sedan tidigt 2000-tal bjudit på brutalt ärlig heavy metal på ett otal folkparker, arenor och festivaler runt landet och ute i världen. De levererar alltid på toppnivå såväl som förband till ACDC som framför en punkare och en halt hund i franska alperna. Denna kväll bjuder dom in till förfest inför världens starkaste festival, Muskelrock på Tyrolen som går av stapeln helgen efter. Med sig denna magiska afton tar de två favoritband, Night Viper och Night plus ett gäng stentuffa DJs. Putsa upp nitarna och olja in lädret och förbered era nackar på en oförglömlig kväll på Far i Hattens lilla dansbana.

Night Viper
Göteborgsbaserade Night Viper känner nog de flesta med god musiksmak till vid det här laget. De bildades 2014 och med sin Thrashinfluerade Heavy Metal har de börjat växa fram som ett av de mest uppskattade banden i scenen. Bandet har sin relativt korta existens till trots delat scen med rockjättarna Graveyard, grindlegenderna Napalm Death och har fem Europaturnéer i bagaget. Missa inte när de äntligen kommer till stan!

Night
En av Linköpings främsta hårdrocksexporter på senare år är Night. Äntligen är det dax för detta gäng att visa Far i Hatten i Malmö hur rocken ska spelas på riktigt! Musiken kan bäst beskrivas som dyster, gitarrdriven hårdrock med influenser av allt från proto-metal och NWOBHM till ABBA och Dire Straits och publiken kan vänta sig en rejäl dos klassisk hårdrock med rötterna i 70-80 talets brittiska sound.

🎫 Förköp + patch och förtur i kön: 130kr + avgifter (välj en patch i entrén)

🕕 Vi kör insläpp till konserterna från 17:00.

Night 19:00
Night Viper 20:15
Bullet 21:30
+Stenhårda DJs till sent

📱Ha gärna ljudet på mobilen avstängt och håll pratet på lägre volym under konserten.

🤘🏽Vi har öppet till 02 så häng gärna kvar.

🍕 Det går inte att boka bord utan det är först till kvarn som gäller för borden. Det går bra att beställa mat på plats, vi kommer servera härliga vedugnsbakade pizzor och snacks.

🥂🍻 Ställ er gärna i bredd i barerna så kan vi hjälpa er snabbare.

💳 Far i Hatten tar endast kort.

📸 Tar ni bilder på konserten så lägg gärna upp dem i eventet så att alla kan få se efteråt.

🚌🗺️🚗 Parkering finns på gatorna runt Folkets Park. Ni som tar buss tar er enklast hit med Linje 5 (mot Kvarnby): Folkets Park. Linje 32 (mot Käglinge): Folkets Park eller Karlskronaplan.
Earlier Event: May 22
Canvas & Cocktail
Later Event: May 25
Vinfestival Naken Frukt Fest