Back to All Events

Syndakatalogen


  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)

Syndakatalogen är den där klubben du alltid velat gå på men inte riktigt vetat om. Guldkornen från alla de där absolut best of skivorna instängda i en trevlig liten maracas. Låtarna som både lillebror och farmor blir lite varma i magen av. En riktigt göttig klubb som går att både stå och sittdansa till. Och framförallt så går det bra att sjunga med i nästan alla låtar. Ta med din bästis, din mamma eller precis vem du känner för och ha en fantastiskt fin kväll.

På Syndakatalogen så spelas det låtar av bland annat: Pet Shop Boys, Madonna, Boney M, ABBA, Diana Ross, Village People, Spice Girls, Gloria Gaynor, Backar, Outkast, Prince, Scissor Sisters, Kylie Minogue, Billy Joel och mycket mycket mer göttigt.

Earlier Event: March 29
The Jam Jar
Later Event: April 4
Swingin’ Da Hat