Back to All Events

Shoreline på ‘Sen kväll med Luuk’ fyller 18 år


  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)

“Cheferna på TV4 måste antingen ha varit lite godtrogna eller märkligt streetsmarta med framtidskoll. De litade i alla fall på redaktionen för Sen Kväll Med Luuk när de hösten 2001 tyckte att Broder Daniel, ett i ärlighetens namn halvsmalt indieband, skulle göra comeback i deras allra största talkshow. Ett program där Madonna, Bruce Springsteen och Roxette tidigare hade varit gäster. Dessutom skulle Kronprinsessan Victoria medverka i samma program. […]

Kanske lät sig TV4-folket övertalas av att den där nya svenska popstjärnan i matroskläder spelade bas i bandet och att killen som gjort P3-hitten ‘Mon Amour’ spelade gitarr. (Dock föga troligt att de gick igång på att Embassy-Fredrik medverkade på tamburin.)”
— Anna Westman Swantesson, nollnolltalet.se

Ikväll fyller Shoreline 18 år, det ska vi fira!

Torsdag 30 November kl. 22–01, fri entré

Bokmärk www.indiemalmo.com för mer indie

Fri entré

Earlier Event: November 6
Rulla Hatt med Puzelat. Vinmakarmiddag.
Later Event: December 13
Punky Reggae Lucia