Back to All Events

Inflight Entertainment


  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)

Inflight Entertainment är modsklubben som fanns på Östgötaslätten och mer specifikt Linköping för 10 år sen. Efter en lång vila så har den blivit återuppväckt.

Svira på dig din din snyggaste kostym eller din finaste klänning och beställ precis vad du vill i baren. Spontandansa lite eller bara sitt och njut av svängiga toner av northern soul, rhythm & blues, Motown, ska, 2-tone, glam, rock’n roll, beat, soul.

Bakom DJ-båset står Conrad Luckett. Han kommer bland annat att spela:

Spencer Davies Group, Marvelettes, The Supremes, The Jam, Madness, Dexys Midnight Runners, Martha Reeves, Little Eva, The Specials, Tony Clarke, The Monkees, Four Tops, Amy Winehouse, Small Faces, The Who, The Beatles, Al Wilson, Wilson Picket, Dusty Springfield, T.Rex, David Bowie, Rolling Stones, The Kinks, Sweet, The Zombies, Cass Elliot, The Sonics, The Beat, Tom Jones…

Fri entré före midnatt i mån av plats, sedan 100kr inklusive garderob.
Grand Öl & Mat tar endast kort

Vill du äta innan kvällen drar igång? Välkommen att boka bord!

Earlier Event: January 18
Jam på dansbanan med Malmö Folk
Later Event: January 25
Chips For Tea