Back to All Events

Böksholm (OBS: ny tid. På scen 21:30)


  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
Böksholm

Böksholm

Böksholm är ett band som består av fem musiker med lekfullhet och gränslöshet som största gemensamma nämnare. Böksholm levererar alltid en unik och rolig liveupplevelse med stor värme och mycket glimt i ögat. Musiken har hämtat inspiration från både tänkbara och otänkbara håll men kan i första hand ses som en blandning mellan skrotig visa, progg, gypsy och rock. Innehållsrika, politiska och samhällskritiska texter och mellansnack varvas med kravlös humor. 

Böksholm består av Filip “Böksholm” Karlsson - Sång och gitarr Håkan Persson – Mandolin, elgitarr och en halv cykelJennie Krantz – Kontrabas John Kraft - Trummor och tutorJimmy Whitefield - Piano

På scen ca 21:30, öppet till 02.
Fri entré
Far i Hatten tar endast kort

Earlier Event: September 21
Hansel & Frankie