Back to All Events

Modern Love + Jon Kirby (Numero Group/Dogpatch USA)


  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
Jon Kirby (Numero Group/Dogpatch USA)

Jon Kirby (Numero Group/Dogpatch USA)

Modern Love is back with a BANG. Till höstens premiär - OBS på Far i Hatten - har vi äran att presentera ingen mindre än Jon Kirby (Numero Group/Dogpatch USA) som gäst-dj.
 
Jon är som A&R en i navet bakom det legendariska skivbolaget Numero Group (som bland annat vunnit tre Grammy awards). Jon är dessutom en dedikerad skivsamlare och författare. Som dj har han gjort ett flertal turnéer i USA, Europa och Asien där han gjort sig ett namn genom att spela excentrisk soul, obskyr funk och abstrakt disco. Han har en historik som Associate Editor på Brooklyn-baserade musiktidskriften Wax Poetics och ansvarade för de grammisnominerade skivsläppen Purple Snow: Forecasting the Minneapolis Sound(2014)och Bobo Yéyé: Belle Époque in Upper Volta (2017). Tillsammans med den legendariske skivsamlaren Dante Carfagna ligger han bakom den kultförklarade podcasten Dogpatch, som sammanställer outsidermusik tillsammans med insiderhumor.

Jon kommer tillsammans med Modern Love’s resident dj:s Tollgerdt & Bång leverera en eklektisk blandning av excentrisk soul, obskyr funk, rymdballader, hawaiisounds, two step och utflippad modern soul. Don’t miss out!
 
Länkar:
 
http://dogpatch.libsyn.com
 
http://numerogroup.com
 
Far i Hatten tar endast kort

Earlier Event: September 8
Nuaia
Later Event: September 14
Barbarian & Otis