Back to All Events

Altona

  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
Altona

Altona

"Malmöbandet Altona kallar sin genre för schlagerpunk. Med stiligt glättig estetik, gnisslande gitarrer och stenhård attityd lyckas de skapa musik som inte liknar något annat. Den närmsta jämförelsen vi kan komma på är att de låter lite som ett discoinfluerat Pascal, men bara lite. Båda låtarna som finns på Spotify – ”Hundratals bilder” och ”Nu står det stilla” – förtjänar din fulla uppmärksamhet. Briljant." - HYMN 

Altona är Malmöbandet som namngivit sin egna genre; Schlagerpunk. De hämtar melodier, refränger och stjärnglans från schlagern och attityd och gnissel från punken. Ett inslag av pumpande discorytmer har tillkommit i Altonas ljudbilden på sistone. 

Altona gav nyligen ut två låtar med titlarna ”Nu står det stilla” och ”Hundratals bilder”, inspelade i Sunnanå Studio och mixade och mastrade av Joakim Lindberg (MF/MB, Double sun)

Facebook: Altonamusic
Instagram: @altonamusic


Den här kvällen har vi dessutom The Closing Party! som är The Conference 2018 och The Festival avslutningsspektakel på Hatten. Mingla och häng kvar med musik och DJs!

På scen ca 22:00, öppet till 02.
Fri entré
Far i Hatten tar endast kort

Earlier Event: September 7
The Closing Party