Back to All Events

Hansel & Frankie


  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
hansel.jpg

Hansel & Frankie är ett äkta par och dj-duo, aktiva sen 2015 inom Möllans krog- och klubbscen. Drivna av en passion för själfylld, snuskig och neonskimrande elektronisk dansmusik från det sena 70-talet till det tidiga 80-talet. Vi förflyttar oss i tvära kast mellan New York, Miami och San Franciscos underjordiska gayklubbar och rullskridskodiskon till Sydeuropas soldränkta rivieror. Hyperdansant, ohämmat och elektroniskt är våra ledord.

Lördag den 4/8 så är det dags att borsta av axelvaddarna och ge allt på dansgolvet för Hansel och Frankie är tillbaka med 70 och 80-talets bästa elektroniska dansdängor! 

Från ca 22:30, öppet till 02.
Fri entré
Far i Hatten tar endast kort

Earlier Event: August 4
Ludwig och Skyltdockorna