Back to All Events

TRÄDEN (Träd Gräs och Stenar) med Special Guest STEFAN SUNDSTRÖM! + STINA KÜNSTLICHER + DJ PAISLEY


  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)

Träden och Stefan Sundström har länge varit två drömbokningar för oss på Far i Hatten och att få till en kväll med dem tillsammans är helt enkelt fantastiskt!

Träden

Träden

Skivaktuella TRÄDEN (f.d.Träd Gräs och Stenar) med Jakob Sjöholm, Reine Fiske (Dungen), Hanna Östergren och Sigge Krantz fyller dansbanan med magiska toner och gränslös musik. Rock för kropp och själ! Bandet bildades redan 1967 som Pärson Sound. 1968 bytte de namn till International Harvester, sedan bara Harvester innan bandet ombildades till Träd Gräs och Stenar 1969. Bandet är ett av de få fortfarande aktiva banden från den svenska proggrörelsen (även om Träd Gräs och Stenar aldrig tillhörde de mest politiskt aktiva banden) och spelar sedan nyligen under namnet Träden. 

Stefan Sundström

Stefan Sundström

Denna afton har de med sig en special guest, ingen mindre än STEFAN SUNDSTRÖM. Denna afton har de med sig en special guest, ingen mindre än STEFAN SUNDSTRÖM - Ständigt aktuell med olika projekt. Spelar han inte visor och rock så odlar han eller skriver böcker om odling och livet. Stefan Sundström slog igenom med bandet KSMB, men har sedan många år varit soloartist med en rad fantastiska låtar och artisttolkningar bakom sig.  Nu äntligen ska vi få se honom på Far i Hattens scen tillsammans med Träden. Scenen lär glöda av ekologisk punk, visrock och visdomsord. Vad som helst kan hända när detta gäng står på scen tillsammans känns det som!

Scenen lär glöda av ekologisk punk, visrock och visdomsord. Vad som helst kan hända när detta gäng står på scen tillsammans känns det som!

En Krogknegares Sånger

En Krogknegares Sånger

STINA KÜNSTLICHER inleder kvällen med sin nya visföreställning En Krogknegares Sånger. - En rolig, skruvad, sorglig och självupplevd föreställning om restaurangbranschen och människorna som arbetar där i. Stina Künstlicher presenterar en föreställning baserad på hennes 16 år som bartender, servitris, diskare och köksnisse. En Krogknegares Sånger är ett modernt arbetarepos i en akt som bjuder åhöraren på text, musik och berättelser från den skitiga och fantastiska restaurangbranschen.

DJ Paisley

DJ Paisley

DJ Paisley spelar innan och efter konserten. Folkliga och sällsamma toner från östra och södra Europa, Turkiet, Italien med mera från DJ Paisleys vinylsamling.

Träden (F.d Träd Gräs och Stenar) + Stefan Sundström och Stina Künstlicher
Söndag 26/8
Insläpp 17:00
På scen från ca 19:00
SLUTSÅLT
18 år
Fri ålder i målsmans sällskap
Ingen bordsbokning denna afton, men köket är öppet och serverar vedugnspizzor mm. Först till kvarn till borden