Back to All Events

TOO MUCH - PSYCHEDELIC SUMMER IN MALMÖ


  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)

PSYCHEDELIC SUMMER IN MALMÖ

Malmös enda, ja kanske Skandinaviens enda psych-klubb huserar återigen på Far i hatten över sommaren. Vi för traditionen från folkparkens Klubb Bongo vidare med framstående gäst-DJs och residenterna Marcus och Krister. Kom och dansa till bortglömda vinylsinglar, noga utvalda efter ett par decennier av samlande på det mest galna och groovy som släpptes på 60- och 70-talet. Skriv in de här datumen i kalendern! Vi ses ute på brädorna.

LÖRDAG 30 JUNI
Gäst: Lauren Miller, som numera är bosatt i Stockholm och kommer på ett efterlängtat besök. Tillsammans med Krister hade hon tidigare den kortlivade klubben Phasing Out.

LÖRDAG 28 JULI
Gäst: Johanna Karlsson, som bjuder på ett sällsynt set och alla vi som varit på gamla klubben Flipside minns hur fantastiskt det kan bli.

LÖRDAG 25 AUGUSTI
Gäst: News From the Moon (DE). Hela vägen från München kommer Claude och Florian som har en av världens bästa psykedeliska klubbkvällar och dessutom är medarrangörer av den årliga weekendern Going All the Way. Vänta er skivor som nästan ingen annan i världen har!

TOO MUCH
Did you have TOO MUCH to dream last night, too? Marcus och Krister spelar vinylsinglar med för mycket fuzz, congas och koklocka. Basgångarna rinner över och ljusen bländar samtidigt som hjärnverksamheten ebbar ut och hämningarna sinar. Slut ögonen, slappna av och flyt medströms ut på dansgolvet. Tillsammans med alla som inte kan få för mycket heavy-freak-funk-mod-psych-acid groove.

Senaste mixtapen https://bit.ly/2D5D5fD

Från ca 22:30, öppet till 02.
Fri entré
Far i Hatten tar endast kort