Back to All Events

Hanutten

  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
Hanutten

Hanutten

Den 2 augusti kommer Hanutten med band till oss på Far i hatten. Det blir en härlig kväll med tänkvärda texter och melodier som slingrar sig in i hjärta och hjärna.

Hanutten är en artist som ofta beskrivs som en virvelvind i färgglad förpackning. Hanutten, dvs Hannah Harvigsson skriver svensk pop i sin ärligaste form med texter som bl.a handlar om psykisk ohälsa, att vara sig själv och att våga följa det som hjärtat vill för att orka finnas till. 

Under 2016 släppte hon skivan ”Säg vad som känns” som har temat psykisk ohälsa och sedan dess har det släppts två singlar till.

Med på scen är också Ella Sandberg, Nils Aurell och Karin Hildingsson. Hanutten bjuder in till en djupt personlig musikupplevelse med det starka och sköra i fokus. Texterna uppmanar till att leva ut det som känns och igenkänningsfaktorn är stark.

Välkommen in i känslohavet! 

Lyssna på Spotify

På scen ca 22:00
Fri entré
Far i Hatten tar endast kort