Back to All Events

Sanna Hansson & The Swatchmen


  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
Sanna Hansson & The Swatchmen

Sanna Hansson & The Swatchmen

Sanna Hansson & The Swatchmen bjuder publiken på en show som sent ska glömmas!

Ett trumintro à la Benny Goodman drar igång och strålkastarna tänds. Publiken förflyttas till en gritty cabaretklubb. Klassiska influenser som musikalerna Cabaret och Chicago blandas med moderna popinslag som April Smith & The Great Picture Show, tidiga Miss Li och Katzenjammer vilket skapar ett unikt sound. I låttexterna varvas utsvävande vardagstragik med eufori. Tyll, hängslen och fransar är komponenter i scenklädseln som kan beskrivas som en korsning mellan 20-talet och din lokala cirkustrupp. 

Sedan starten 2015 har bandet hunnit med över 100 spelningar på bland annat Mejeriet i Lund, Landskronakarnevalen, Moriska Paviljongen i Malmö och LundaPride samt genomfört en turné i London. Sanna Hansson & The Swatchmen har bland annat blivit omskrivet av studenttidningen Lundagård och musikbloggarna Popmuzik, If It’s Too Loud och NordicMusic Review.

På scen ca 22:00, öppet till 02.
Fri entré
Far i Hatten tar endast kort

Later Event: August 1
Axel och Matilda