Back to All Events

That Dog Was A Band Now

  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
That Dog Was A Band Now

That Dog Was A Band Now

That Dog Was A Band Now är ett kringresande indieband av alt-folk trubadurer, som skapar musik som definieras av “strained poetry sung from tired voices, carelessly specific smacking of acoustic strings, the sliding twang of bad ass banjo, jazzy drums, and the thumping melodies of an active accordion”

Med medlemmar från Kanada, Sverige och USA är de ett vagabondband som bara finns på vägen. Från maj till augusti 2018 spelar de minst 65 utställningar i Sverige, Danmark, Storbritannien, Italien, Slovenien, Slovakien, Tjeckien, Schweiz, Tyskland, Österrike, Italien och Nederländerna. Sedan de bildades på en teater- och clownskola i norra Kalifornien 2013, har de spelat över hela världen.

Deras album "Stings Poetic" spelades in i en fraktbehållare i Danmark 2017 och släpptes på Santa Rosa Records (USA) den 20 april 2018. Albumet mästades och co-producerades av "Kramer", en ikonisk amerikansk producent.

På scen ca 22:00
Fri entré
Far i Hatten tar endast kort

Earlier Event: July 6
Funkdown
Later Event: July 7
Spader Katt