Back to All Events

Live på Hatten: Mathilda Brink med band

  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
Mathilda Brink

Mathilda Brink

Melodier på svenska med inslag av psykrock och visa. Dubbelsinglarna ”Sonja” och ”Bohuslän” ger en inblick av det ljudlandskap som skapas av frispel, skrammel och melodier. Aktuell med kommande debutalbum som kommer släppas i juni.

Inspelat i studion Ljudvalvet med Thomas Frank. Bandet består av Molly Browne trummor, Casper Lundström bas, Oskar Nyman synth och Eli Ulfhammer sax/flöjt.

”Till musik som på ett sätt känns lite proggig, på ett sätt blir till små lekfulla kaskader av ljud/oljud, adderar vi Mathilda Brinks ytterst speciella sätt att presentera sina texter. Hon liksom famlar sig fram, använder sig av långa och korta toner. Men det är så direkt och så självklart att hjärtat brinner.” – GAFFA

”Låter på snudden som en tidig, försvenskad Angel Olsen” - Festivalrykten

På scen ca 22:00
Fri entré
Far i Hatten tar endast kort

Earlier Event: July 5
DJ-set: Electro Pique-Nique
Later Event: July 6
Funkdown