Back to All Events

Jahnaman Band

  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
Jahnaman Band

Jahnaman Band

Ett gungande, pop-influerat sound med jazziga blåsvibbar gör The Jahnaman Band till en av de mest lovande akterna på den svenska reggaescenen. Med ett flertal klubb- och festivalspelningar i bagaget, däribland Öland Roots, satsar de nu fullt ut på den kommande live- EPn (våren 2018) och förutom de redan släppta singlarna “Food In My Belly” och nyinspelningen av “Cats” , innehåller den tre helt nya låtar! Den 1a Januari släppte de även en live-session inspelad video till låten “Efter Festen” som även kommer att släppas i producerad version till sommaren. The Jahnaman Band är definitivt ett band att hålla koll på under 2018!

På scen ca 22:00, öppet till 02.
Fri entré
Far i Hatten tar endast kort

Earlier Event: July 26
Chips For Tea
Later Event: July 27
General Fabbe & Junior Ossie