Back to All Events

Rusty Yellow Jokers (DK)

  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
Rusty Yellow Jokers

Rusty Yellow Jokers

Rusty Yellow Jokers är en eklektisk gryta av olika genrer. De främsta ingredienserna är primal rock, blues och jazz, pepprad med rytmer från väst och söder och kryddad med en antydan av nordlig och östlig folkmusik. Rusty Yellow Jokers väver instrumentala berättelser med energi, vitalitet, känslor, groove, humor, kallsvett och psykedelisk feber.

Bandet består av Alfkil Wennermark; violin, John Engell; Gitarr, Theis Vold; Hammond, Martin Hviid; bas, Lars Svane; percusion och Jeppe Basbøl på trummor. Rusty Yellow Jokers finns nu på vinyl med deras debutalbum.

 

På scen ca 22:00
Fri entré
Far i Hatten tar endast kort

Earlier Event: July 19
BUSSIGA KLUBBEN GOES FAR I MAHATTMEN
Later Event: July 20
Funkdown