Back to All Events

BUSSIGA KLUBBEN GOES FAR I MAHATTMEN


  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
Bussiga Klubben

Bussiga Klubben

Bussiga Klubben handlar om en sak och en sak endast: kärlek, själsligt välgörande toner och välgörande aktioner, framförda av oförstörda nuggetsnördar med viljor av vinyl och fridens liljor av lysergisk molekyl.

Bussiga Klubben är ett 60-talssmakande syndikat mot hat och annat dumt jävla struntprat. Vi spelar skivor och samlar samtidigt in lite stålar till saker som är suveräna. Den här gången får vi utökning i det degenererade DJ-båset av Rockin' Rael, som kommit hela vägen från Sydafrika, och därför väljer vi denna gången Rosies magiska, vegetariska soppkök i Khayelitsha, utanför Kapstaden, som mättar över 200 barnmunnar varje dag, med hjälp av långväga donationer och lokala frivilligkrafter.
Vill man på förhand ge något kan det göras antingen genom paylal info@gururamdas.co.za eller Swish till 0733919303 (märkning Rosie). 

En orimligt lång spotifylista, som eventuellt har någonting med allt eller ingenting att göra, har uppenbarat framför vårt inre öga. Av 300 låtar hittar vi bara tre dåliga, hittar du dem?

Kort sagt: på med de påmålade tramsebyxorna och dansskorna så färgar vi natten och hatten i regnbågsneon!
/Den Kosmisks Konsttanten, Vinylande Vargtröjan, Fuzz Aldrin & Rockin' Rael.

På scen ca 22:00
Fri entré
Far i Hatten tar endast kort