Back to All Events

Telos Vision


  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
Telos Vision

Telos Vision

Ett år efter Albatross hiatus är Teodor Boogh tillbaka med Telos Vision. Nytt band och nya låtar som tagit form i Welfare Sounds tillsammans med Per Stålberg som producent och Matti Carlsson på trummor. Förutom hjälp från vänner är det Teodor som står bakom producentrollen och samtliga instrument på skivan som släpps i år. 

Första singeln, Hold On, släpps nu på Welfare Sounds & Records där han tar avstamp i vad George Harrison, Jonathan Wilson och The War On Drugs har gemensamt men landar i nya rymdlandskap. Förutom det egna projektet Telos Vision ser du Teodor Boogh bland annat som gitarrist i Ian Person Band och som basist med Victor Furbacken. 

På scen ca 22:00, öppet till 02.
Fri entré
Far i Hatten tar endast kort

Earlier Event: July 12
Glitter & Bitter
Later Event: July 13
The Cuff-Linky Club