Back to All Events

Bob’s Carnival med Amanda Jenssen *fri entré*

  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
Bob’s Carneval med Amanda Jenssen

Bob’s Carneval med Amanda Jenssen

Under ledning av Amanda Jenssen bjuder musiksällskapet Bob’s Carnival in till en bråkig melodisk saga med en melankolisk underström av mörker. I en värld av blåsinstrument, röster och trummor trampar bandet fram genom en febrig dröm av jazz, punk och lyrik. New Orleans i punktappning möter cinematiska ballader, pop och experimentell voodoo extravaganza. Bob’s Carneval bjuder inte bara på en konsert utan snarare en föreställning där publiken bjuds in att delta. Vid tidigare framträdanden har såväl akrobater som poeter och spådamer varit en del kvällen. Vad som bjuds på denna speciella söndagsafton på Far i Hatten kan bara den som kommer få veta. Vad vi däremot vet är att kvällen kommer bli oförglömlig! 

Amanda Jenssen slog igenom 2008 med sitt debutalbum och är sedan dess en av Sveriges största artister. Med sina tre album har hon vunnit grammis och två rockbjörnar. 2014 gjorde Amanda Jenssen stor succé i Så Mycket Bättre och fick 2015 Ulla Billquist-stipendiet. Under sommaren 2018 gör hon en mindre och exklusiv turné med brassbandet Bob’s Carneval. En av de få anhalterna på turnén blir på Far i Hatten. övriga medlemmar i Bob’s Carneval har spelat med allt från Miss Li och Laleh till symfoniorkestrar och kringresande teatersällskap.

Bob’s Carnival är:

Amanda Jenssen - sång
Johan Norin - tuba
Jonas Lindeborg - trumpet
Staffan Findin - trombon
Andreas Andersson - sax
Fredrik Myhr - trummor 

Söndag 1/7  Far i Hatten - Malmö Folkets Park
13år i målsmans sällskap
FRI ENTRÉ

På scen ca 21:00 

Far i Hattens restaurang och bar är öppen hela kvällen. Meny hittar ni på www.farihatten.se. Då vi varierar pizzor och övriga rätter efter säsong kan menyn ändras. 

Later Event: July 4
DJ Ebba Sigeback