Back to All Events

Sista Bossens Releasefest!


  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)

"SISTA BOSSEN RELEASKALAS! 

Vad som började som en skamsen liten eftertanke har nu blivit verklighet och Sista Bossen kan stolt presentera releasfest på Far i Hatten för den nya skivan TIO LÅTAR OM PRIVILEGIERAT LIDANDE!

Vem?
Dina polare, från den där gången du vet? OCH FLER! fast det säger vi inte nåt om nu.

Vad?
Kanske, NEJ, DEN den stressigaste kalasgrungan du har hört i hela ditt liv! Detta blir nåt att berätta för barnbarnen!

VAR?
På Far I Hatten <3

NÄR?
Runt klockan 21:00, en prisbelönt tid som typ alla har enats om är den bästa tiden.
"runt 21 nån gång är den bästa tiden"
/Typ alla

VAD MER?
Vet inte än! Men vi tänker på det! tänker typ något i stil med godisregn eller en pinata eller nåt skit, men nåt ska det vara! NI FÅR SE!

KOMMER DET BLE FETT?
Kom igen, det är runt klockan 22!

OK! SES!

Sista Bossen är lite som ett småsyskon som försöker få din uppmärksamhet. Det är högljutt, desperat och löjligt men nånstans i botten av var ditt mörka lilla hjärta borde sitta finns det en liten stickling av kärlek som hankar sig fram. Vad som började som skumpunk vidareutvecklades till knastrock som i sin tur blev till kalasgrunga. Det går snabbt helt enkelt, som att cykla i en brant nerförsbacke medans du fortfarande paddlar på för fulla muggar. Om det inte går snabbt (men det gör det för det mesta, det är soft) känns det som att ligga naken på en tempurmadrass.

Allt detta kompletteras med rättframa, opolerade texter som antingen ropas ut som för att tysta ett stormigt Öresund, eller viskas fram som en lärka på din axel. Men varför lita på denna texten av bristande metaforer när du kan uppleva det själv!? Dom flesta har gillat det hittills, förutom en riktigt sur hårdrockare i Göteborg en gång. Men han var riktigt sur.

Fri entré
Far i Hatten tar endast kort

Earlier Event: June 26
Sommarquiz på Far i Hatten
Later Event: June 28
My So-Called Mixtape