Back to All Events

Pershagen

  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
Pershagen Photo: Albin Eidhagen

Pershagen
Photo: Albin Eidhagen

Fredag den 8:e juni gör Pershagen äntligen sin första Malmöspelning och det på Far i hatten. Pershagen är ett psykedeliskt instrumentalrockband vars musik rör sig genom vidsträckta ljudlandskap. Sedan starten 2013 har bandet fått ett rykte om sig som ett fantastiskt liveband och när den dynamiska kvarteren kommer till Far i hatten är det som en del av deras releaseturné. I april släpper/släppte bandet sin tredje platta ’Tarfala’, ett album som bland annat gästas av Gustav Ejstes från Dungen. Den nya plattan kommer finnas att köpa på vinyl och ni kan räkna med en konsert fylld av spelglädje, skogiga melodier och en dos improvisation. 

www.pershagen-music.com

På scen ca 22:00
Fri entré
Far i Hatten tar endast kort