Back to All Events

Klubb BEA. Live: Bells Fell Silent


  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
Bells Fell Silent

Bells Fell Silent

Klubb BEA bjuder in till fest! Grands succéklubb flyttar in på Hatten för en lite mer chill kväll. Vad passar bättre en tisdagsafton i juni än grym musik och somriga känslor? Det blir dessutom livemusik av Malmös nya eminenta duo Bells Fell Silent. Samla alla dina vänner eller kom som du är, på dansgolvet är vi alla tillsammans <3

Bells Fell Silent
Nybildade Malmöbandet Bells Fell Silent har under hösten spelat in i ett torp utanför Älmhult. På nyårsafton smygsläpptes låten ”New Year” och blev veckans favorit på Hymn som kallade låten ett vackert slowcorespår.

Efter några oannonserade spelningar i Tyskland och Malmö gjorde Bells Fell Silent sin första officiella spelning på Babel i mars. Debutalbumet håller just nu på att färdigmixas. Den 5 juni kommer bandet ta en paus från studion och ställa sig på Far i hattens scen på Klubb BEA.

Bells Fell Silent består av Gustav Sigala Haggren och Niklas Hegfalk.
Gustav Sigala Haggren är också motor i indiefolkbandet Case Conrad. Han har medverkat på samlingsskivor med J. Tillman, Fleet Foxes och The Be Good Tanyas och startade sin musikaliska bana med folkkollektivet Gustav and the Seasick Sailors.
Niklas Hegfalk lanserade förra året musikprojektet M/S Panama. Han har tidigare varit gitarrist i Long Long Showers och gett ut musik som Mountain Low.

Bells Fell Silent om Bells Fell Silent:
Tystnaden som uppstår på torget efter att klockorna har klingat ut. Det mellanrum som uppstår innan livet återigen ska ta vid. Ungefär där befinner sig musiken: mellan det som varit och det som ska komma, mellan det inklingande och det utklingande.

facebook.com/bellsfellsilent
soundcloud.com/bellsfellsilent

DJ BEA

DJ BEA


DJ BEA spelar drömmig pop och dansant electronica blandat med Middle Eastern indie och urban contemporary. 

På scen ca 22:00
Fri entré
Far i Hatten tar endast kort

Earlier Event: June 2
United Souls
Later Event: June 6
Mainly Red and Black