Back to All Events

Eveliina Pink and the Golden Pinguinos

  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
Eveliina Pink and the Golden Pinguinos

Eveliina Pink and the Golden Pinguinos

Eveliina Pink & the Golden Pinguinos är ett soloprojekt från Eveliina Gustafsson som annars ses som sångare och gitarrist i Malmöbanden Guds Pengar och No chips, Sherlock!

Inspirerad av bland annat Delia Derbyshire, Michael Ende, David Lynch, Star Trek, Talking Heads är EPn Eveliina Pink & the Golden Pinguinos som slumpmässigt utslitna sidor från Eveliinas hjärn-dagbok.

De tretton spåren speglar episoder från hennes liv under tiden då låtarna skrivits där alla känslor och tankar mixats samman till en absurd smoothie.

”Jag vill att musik ska kännas äkta och jag tror en uppnår det genom att komma närmare sin reptilhjärna och följa sina instinkter. Då undviker en att censurera sig själv i mellanrummet tanke och handling. Bakom pannbenet kan det vara lite som Alice i underlandet. Allt är upp och ner, huller om buller. Fantasin har inga gränser och det finns inget som är omöjligt eller fel, allt får plats och det är denna grundidé som varit fröet till Eveliina Pink and the Golden Pinguinos”.

På scen ca 22:00
Fri entré
Far i Hatten tar endast kort

Earlier Event: June 20
Jonte Prippz & Soul-Erik
Later Event: June 26
Sommarquiz på Far i Hatten