Back to All Events

Eggeling Trio

  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
Maria Eggeling Trio

Maria Eggeling Trio

Eggeling Trios musik har en nordisk klang. Den är ombytlig, rytmisk och omfamnar flera genrer så som jazz, visa, folkmusik och country. Kontrabasisten Katja Nielsen är frilansande klassisk musiker och spelar i olika konstellationer i Öresundsregionen. Percussionisten Linn Wik har sina rötter i folk-och världsmusiken och spelar i bland annat sambaorkestern BAM. Sångerskan och pianisten/gitarristen Maria Eggeling ingår i olika konstellationer som musiker i Malmö och skriver materialet som Eggeling trio framför. För mer info besök gärna hemsida, youtube, spotify och bekanta er med musiken. 

www.mariaeggeling.com

På scen ca 22:00
Fri entré
Far i Hatten tar endast kort

Earlier Event: May 31
My So-Called Mixtape
Later Event: June 1
Funkdown