Back to All Events

Birdpeople + Linnéa Selander

  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
Birdpeople (foto: Nathalie Olsson)

Birdpeople (foto: Nathalie Olsson)

BIRDPEOPLE
EP-aktuella Birdpeople lämnar planetens överhettade damm och skrot bakom sig till ljuden av elektriciteten som sprakar och brummar sig genom ljudridåerna i våra liv. Rytmerna håller sig till det ögonblick då svetten börjar bryta fram. Medlemmarna Amanda Blomqvist, Cecilia Wickström och Jakob Lavonius levererar dystopisk krautpop, framförd med videoprojektioner och ett stort batteri analoga maskiner.

EP:n BIRDPEOPLE släpps 4:e maj.
https://soundcloud.com/birdpeople/
 

Linnea Selander

Linnea Selander

LINNÉA SELANDER
Linnéa Selander är en åländsk artist i startgropen för sitt soloprojekt. Hon spelar just nu in sin debut-EP. Hon kallar sin genre CLUB LULLABIES och Hymn beskrev i vintras hennes sound så här: “mjukt och klubbigt mixas i en ganska enkel men ljuvlig produktion”.

Soundcloud

På scen ca 22:00
Fri entré
Far i Hatten tar endast kort

Earlier Event: May 18
Funkdown
Later Event: May 24
Bluegrassjam med Rick Hauchman