Back to All Events

  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
RÅ

Folkmusikbandet RÅ sammanfördes på Skurups Folkhögskola, såg varandras storhet och valde att satsa på varandra. Med räckvidden Umeå till Skørping, med Svedala som mellanlandning, har bandet många influenser att ta vara på. RÅ drivs av skaparlusten som föds av stora visioner, och de äger stunden.

Sättningen klarinett, fiol och sopransaxofon används till att utforska möjligheterna för hur deras instrument kan låta, var för sig och ihop. I tanken om att den bästa musiken kommer ur spontana infall och plötsliga idéer skapar de finurliga och lekfulla arrangemang av låtar som kretsar kring sväng och enkelhet.
RÅ släppte under hösten EPn “ofiltrerad” via Repulsiv Records.

På scen ca 22:00
Fri entré
Far i Hatten tar endast kort