Back to All Events

Första maj på Hatten

  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
Foya

Foya

Traditionsenligt kafé med våfflor på Far i Hatten.
Pizzor från vedugnen och eftermiddagsjazz med Foya som bjuder på egenkomponerad musik där traditionell swing möter ett modernt nordiskt sound.

Öppet 11:00–23:00
Fri entré

FOYA är ett band med rötter från Sverige och Danmark som spelar egenskriven modern jazz. Musiken är fylld med känsla och dynamisk variation. Texterna grundar sig på bandmedlemmarnas egna livserfarenheter och förstärks av fina melodier tillsammans med gruppens vilja att utforska och bredda musiken såväl känslomässigt som musikaliskt.

Musiken är arrangerat så det finns gott om rum för medlemmarna att leka och improvisera. Bandet hämtar inspiration från både den traditionella och den nya nordiska jazzscenen, med denna blandning skapar de musik som utforskar svänget och kombinerar det med ett modernare nordiskt sound.  
 
På scen 16:30

 

Later Event: May 4
Swing Tarturo