Back to All Events

Den stora öppningshelgen: Valborgsfirande på Hatten. Live: Kentz

  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
kentz

kentz

I god Valborgsanda bjuder Far i Hatten i samarbete med Ida från Dryckesbutiken och den stora öppningshelgen i parken upp till vuxet ungdomsfirande med drinkar från plastdunk, vin på fat och langos à la Hatten.

Kvällsfirandet drar igång kl 17.00. Vi håller öppet hela dagen från kl 11.00 med fik och Hattens smarriga pizzor.

DJ:s Apan-Deluxe spelar hits från 2000-talet.
Den stora öppningshelgen presenterar live på scen: Kentz (STHLM)
Fri entré

Kvällsfirandet drar igång kl 17.00. Vi håller öppet hela dagen från kl 11.00 med fik och Hattens smarriga pizzor.

kentz (på scen ca 21:30)
Dansbandshimlen har fått nya, starkt lysande stjärnor. Med endast tre rep i ryggen fick kentz sin första spelning i ett vardagsrum på Folkungagatan. Efter att första singeln kräm(så nära får ingen gå) släpptes, på det symboliska datumet 17 december, har resan taget fart. På bara några månader har dansbandet hunnit med morgonsoffor, tidningsrubriker och att smälta musikkritikers hjärtan.

Genom sina tolkningar av det ikoniska bandet har kentz en förhoppning om att få två världar att mötas på samma dansbana, där texterna från kent blir till dansvänliga melodier genom genren som de själva väljer att kalla Alternativ Dansbansmusik.

www.kentz.nu
instagram.com/kentz.nu