Back to All Events

Den Stora Öppningshelgen. Klubb För Barn: Barnfesten

Barnfesten UKK Cec och Jo.jpg

Barnfesten är tillbaka!
I samband med årets första Barnloppis, söndag 29 april, så återvänder alla barns favoritklubb till Far i Hatten i Folkets Park!

Bästa Cecilia Nordlund (SOULS, Monkeystrikes, Sunshine Rabbits) skapar magisk discopoesi med hjälp av barnen. Dessutom gratis ansiktsmålning av mästarinnan Chie Fast och ballongkonst av geniet Linda Ceccon, ackompanjerat av ösigaste dansmusiken levererad av klubbarrangören Johanna Olofsson. 
 
Mer om Barnfesten:
Barnfesten är klubben dit hela familjen är välkommen att dansa, leka, fika, umgås. Klubben där musik som platsar på Absolut Hitz for Kidz är portad, klubben där kvalitativ musik med sväng från hela världen står i centrum.

Barnfesten startade för åtta år sen på Inkonst i Malmö och har sedan dess bland annat gjort nedslag på Malmöfestivalen och fått barn och vuxna köra afrikansk dans i en uttorkad fontän i dagarna två. Vi har akvarie-pimpat en tom butikslokal på Triangeln, dj-battlat med musiker från MSO:s Nallekonsert. Vi har gjort succé på barndagar i Halmstad, Varberg och Uppsala. Sen fem år tillbaka har Barnfesten huserat framförallt på Mejeriet i Lund och gästats av bland andra Nassim Al Fakir, James Hollingworth (Djurens Brevlåda), Far & Son och Guldbrallan. Vi har också haft fester på Malmö Live, på skridskobanan och Far i Hatten i Folkets Park.  

Mer om Cecilia Nordlund:
Cecilia är känd från SOULS, Monkeystrikes, Cilihili, Sunshine Rabbits och nu senast med sitt band Fullmånen Från Helvetet. Hon har en av Sveriges grymmaste röster men också en fantastisk näsa för hur man gemensamt kan skapa fantastiska låtar på nolltid. 

Söndag 29 april kl 13-15
För barn upp till 10 år.
Fri entré!
Egen mat och dryck får ej medtas

Far i Hattens stuga har öppet för vedugnsbakade pizzor och fika hela dagen.
Vi tar endast kort.