Back to All Events

Chips For Tea


  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)
chips-for-tea-HATTEN.png

Mad fer it! Sorted tunes from back in the day! Chips For Tea är din anglofila Londonweekend här hemma i Malmö med fokus på Britpop, Madchester, Indie, Northern Soul, Garage, Motown etc. No Tory scum or Thatcherites.

Far i Hatten, Folkets Park
Torsdag 29 mars, ca. kl. 22–02
Fri entré

Chips For Tea: Spotify pepplista: http://bit.ly/chipsfortea

Med Fred Perry-pikén på, Levi's 501:or som såklart inte tvättats på ett halvår, Adidas Originals på fötterna, och en burk talk i näven reser vi från Kingston till London via Detroit och Manchester. Keep the Faith!

Följ klubb B'DUM B'DUM
Bokmärk www.indiemalmo.com för mer indie

Fri entré

Earlier Event: March 24
Tres Bien Rcrds
Later Event: March 30
Jonte Prippz & Soul-Erik