Back to All Events

Malmö Choir: Light Concert – En hyllning till ljuset.

  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)

Malmö Choir, ett unikt kulturprojekt som startats för att förena barn från olika stadsdelar, bakgrunder och kulturer med hjälp av konstnärliga uttryckssätt såsom musik, dans, konst och drama. I vår femte produktion sammanför vi än en gång barn ifrån hela Malmö i ett oförglömligt möte. Vi har valt att skapa en ljuskonsert som sammanfaller med Lucia, men är helt utan religiösa förtecken. Vår tanke är att man ska kunna delta oavsett vem man är! ”Det ska inte spela någon roll vilken ålder, bakgrund, språk eller kultur man tillhör, musik förenar och bygger broar”. Detta hoppas vi förtydligas genom att ljuskonserten är i Malmö Folkets Park, en naturlig plats för möten av alla dess slag.

Malmöchoir – Cassandra Nyström & Johan Kullberg i samarbete med medverkande elever från Bergaskolan, Bladins International samt Malmö International School.

Körledare: Cassandra Nyström & Johan Kullberg
Musiker: Daniel John, Lukas Hultman, Johannes Dontsios

Datum: 5/12

Tid: Luciatåg startar vid plaskdamm/isbana ca 18:00, tågar in mot Far i Hatten där ljuskonserten tar vid, musiker är redan på plats.

Ca 8 sånger/”medleyn”& diktläsning, Konsert slut ca 19:15

Du får tyvärr inte ta med egen mat och dryck till Far i Hatten. Inomhus och på uteserveringen får vi endast servera det vi själva säljer.

Fri entré
Far i Hatten tar endast kort

Earlier Event: December 1
Blind Tiger Club