Back to All Events

Krossade Hjärtans Klubb


  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)

Conrad Luckett och Maria Maunsbach, hjärnorna bakom Första och Sista Daten klickade för första gången för herrans massa år sen i ett nedsläckt kök på en folkhögskola med en box rött där de tillsammans sjöng med till Mauro Scoccos - Till dom Ensamma.

Tillsammans är de Malmös gladaste deppon som mer än gärna delar med sig av det där härligt svulstiga som har med det största av allt att göra - nämligen kärleken.

De kommer att spela de stora balladerna och de gömda små vackra örhängena. Kom och sjung med oss. Bjud upp en främling på en spontan tryckare. Ta med din tinderdate eller ditt livs kärlek och ha en otroligt härlig kväll.

22:00–02:00, fri entré


Earlier Event: December 15
Jam på dansbanan med Malmö Folk
Later Event: December 21
Rockadelika