Back to All Events

Conrad Luckett


  • Far i Hatten Folkets Park Malmö Sweden (map)

Conrad Luckett föddes in i ett punkkollektiv i Linköping 1987 och bläddrade runt bland vinylskivorna, följde med på alla konserter och var på Hultsfred första gången 1994. Han blev ett mycket pretentiöst barn som hånade de andra barnen för att de inte visste vilka Docenterna och The Cure var eller att de inte hade sett dem live. Så här en sådär ungefär 23 år senare har han slutat håna de andra barnen men har mängder med låtskatter inom sig som han mer än gärna delar med sig av.

Gullig handklappstweed, Brutal hjärtat i handenpop, Svängig 2-tone, Vilja ha på sig snygga 60-talskostymermods, Poppig dansant punk, Hits som gör dig glad i magen från 60,80,90-tal, Indiehits från den där nattklubben du ville gå på typ 2006 men var för ung eller bodde i en småstad som inte hade indie-klubbar. Svenska popklassiker, Northern Soul, Alternativ pop, Mörk 80-talsgothpop, samt precis vad han känner för.

Den här kvällen har han fått för sig att ha ska embrace hösten och kommer ha ett vagt hösttema.

22:00–02:00, fri entré

Earlier Event: October 12
Dj Panda-Traum & Dj Per-Vers
Later Event: October 19
Palais