HelgBrunch

Serveras lördagar 11:00–15:00

Under lördagen dukar vi fram en härlig främst vegetarisk brunchbuffé. 

Vår brunch baserar sig efter vad som är i säsong och är till mestadels vegetarisk. Vi jobbar så lokalt och ekologiskt som möjligt, med bland annat fisk från Hoddorna och grönsaker från Bokeslundsgården. Då säsongen har en tendens att ändras, reserverar vi även oss för vissa förändringar av utbudet

Varmrökt lax från Blå Hoddan.
Sallader som anpassas efter det som finns i säsong.
Härliga röror och såser så som hummus och vegansk majonnäs.
Hattens grönsakspaj.
Yoghurt och soyghurt med egengjord granola.
Olika ostar och charkuterier.
Egengjord sylt.
Nybakat bröd och bullar.
Vegansk soppa.
Äpplemust från Kivikås.
Kaffe från Solde kafferosteri .
Ekologiskt te.
ingår även våffla, grädde och sylt.

165kr per person.
Barn under tolv år betalar 10 kr per år fyllda.

PIZZASÖNDAG

Varje söndag 11:00–22:00

Vedugnsbakad pizza på Far i Hatten och inget annat tjafs.

Take-away eller stanna och söndagsmys med oss med mumsiga pizzor och fina priser i vår naturvinsbar. Vi har även efterrättspizza på söndagarna och för er som vill fika så håller kaféet öppet.

Far-i-Hatten-Pizza-Tecknad-Frilagd-200w.png

KAFÉ

När hösten och vinter kommer håller kaféet öppet endast på helgerna. Under sommarmånaderna är vårt Krav-märkta kafé öppet dagligen.

Då serverar vi mackor, kakor, bullar, våfflor och annat mumsigt. Vårt kaffe kommer från våra lokala rostare på Solde Kafferosteri.