MENY MATSAL

 

”MIDDAG PÅ HATTEN”
- En middag om tre serveringar och serveras till hela sällskapet -

GRÖN: 295 kr

RÖD: 320 kr

 Vinpaket: 280 kr

Ölpaket: 225 kr

GRÖN

Vedungsbakad blomkål, gröna och röda jordgubbar, miso & hasselnöt salvia

 • • • •

Grillad spetskål med dill , svartsesam, röda vinbär och getost

 • • • •

Confiterad purjolök , ekologiskt ägg , miso, torkad yoghurt och vitlöksblomma

RÖD

Vedungsbakad blomkål, gröna och röda jordgubbar, miso & hasselnöt salvia

• • • •

Bönor , tomat, kycklingskinn, egen odlade örter

• • • •

 Kviga från Söderåsen, flødeost, broccoli, pistage & agretti från parken

———————————————————————————————————————————————————–

SÖTT
(Tillval utöver menyn)

Citroncurd på burk med jordgubbar, rabarber & maräng • 80kr

Chokladtryffel med hasselnötskaramell• 25kr

———————————————————————————————————————————————————-

 (Vi reserverar oss för vissa ändringar i menyn eftersom vi jobbar med en levande meny som ändras utifrån de råvaror vi får in som vi tycker är bäst för dagen)