På gång på Hatten!

autumnhatten-600x286

Konserter och musik på Hatten!

SEPTEMBER

Swingin'-Da-Hat-Facebook-hemsida

SWINGIN’ DA HAT + DJs BADHUSPOJKARNA
Fredag 22 september, kl. 22:00, fri entré. Öppet till 02:00.
Swingdans i regi av Swing Station på dansbanan 22:00-23:00, därefter DJs Badhuspojkarna (Anders & Jörgen från Ode to Joy), swing och lymmelrock samt allsköns tunggung.

rockadelika-hemsidan

DJ ROCKADELIKA
Lördag 23 september, kl. 22:00, fri entré. Öppet till 02:00.
Rockadelika hyllar dansk psykedelisk rock! Nyare akter är huvudfokus, men det kommer säkerligen bli en och annan omväg till angränsande rockstilar från hela världen – nya som gamla.

Far-i-Hatten-Pizza-Tecknad-Frilagd
PIZZASÖNDAG
Söndag 24 september, kl. 13–21
Vedugnsbakad surdegspizza på Far i Hatten och inget annat tjafs. Varje söndag kl. 13.00–21.00. Take away eller stanna och söndagsmys med oss med mumsiga pizzor och fina priser i vår naturvinsbar. Vi har även efterrättspizza på söndagar!

DJ DYNAMISK DUO
Torsdag 28 september, kl. 22:00, fri entré. Öppet till 00:00.
Truls och Karin spelar RnB,mysig pop, lågmäld funk och allt däremellan och lite utanför samt en del publikfriare.

palais-schaumburg-hemsidan

PALAIS SCHAUMBURG
Fredag 29 september, kl. 22:00, fri entré. Öppet till 02:00.
DJs Meistrich & Selene spelar allt från tidig new wave till senaste släppet av skönt kylig elektronisk musik med rätt känsla. Gärna med lite gotiska gränsland däremellan.

le-touriste-hemsidan
DJ CINEMANIA
Lördag 30 september, kl. 22:00, fri entré. Öppet till 02:00.
”Turisten”: Cinemania tar med Hatten med på en resa rakt in det varma mörkret. Surf, apocalypso, filmflum och ångvältsdisco.

OKTOBER

DJ: TRES BIEN RCRDS
Lördag 7 oktober, kl. 22:00. Öppet till 02:00, fri entré

Swingin'-Da-Hat-Facebook-hemsida
SWINGIN’ DA HAT
Fredag 20 oktober, kl. 20:00-23:00. Öppet till 02:00, fri entré
Swingdans på Hatten!

MOR I MÖSSAN SOUNDSYSTEM
Fredag 20 oktober, kl. 22:00. Öppet till 02:00, fri entré

CHIPS-FOR-TEA-7-september

DJ: CHIPS FOR TEA
Torsdag 26 oktober, kl. 22:00, fri entré
Mad fer it! Sorted tunes from back in the day! Chips For Tea är din anglofila Londonweekend här hemma i Malmö med fokus på Britpop, Madchester, Indie, Northern Soul, Garage, Motown etc. No Tory scum or Thatcherites.

palais-schaumburg-hemsidan

PALAIS SCHAUMBURG
Fredag 27 oktober, kl. 22:00. Öppet till 02:00, fri entré
DJs Meistrich & Selene spelar allt från tidig new wave till senaste släppet av skönt kylig elektronisk musik med rätt känsla. Gärna med lite gotiska gränsland däremellan.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kommer du få information till din email om vad som händer hos oss på Far i Hatten och vår systerkrog Grand Öl&Mat.
Vinmakarbesök från Barranco Oscuro (Granada, ES)

Barranco-Oscuro2
Tors 23/2
Vin & Natur och Far i Hatten är stolta och glada att presentera en eftermiddag och kväll med Barranco Oscuro, pionjärer när det kommer till spanskt naturvin! Kvällen till ära kommer det finnas ett stort utbud av Barranco Oscuros viner på glas och Lorenzo Valenzuela från Bodegan är på plats och presenterar sig själv och sina viner mellan ca kl. 18–20. Far i Hattens kök serverar smarrigt käk hela kvällen så slink in för ett, eller två, glas vin och något från vår rabatterade barmeny eller boka in dig för en helkväll.

Barranco Oscuro
Manuel Valenzuela kom tillbaka till Granada 1979 med en längtan att flytta tillbaks till stillheten. Det fanns inga planer att göra vin på ett kommersiellt plan utan kanske bara ta vara på de rankor man fick med på köpet av gården och göra vin till sig själv. Idag finns inte de ursprungliga plantorna kvar. De blev uppdragna till förmån för nya planteringar av traditionella druvsorter som skulle få en uppväxt utan kemikalier.

Deras gård idag har tolv hektar med plantor som de själva planterat med början i mitten av 80-talet. Att bevara traditionella sorter som Vigiriera & Pedro Ximenez m.fl är viktigt för dem men i markerna finns även Garnacha, Syrah, Tempranillo, Cabernet franc, Viognier mm. Vinmarkerna ligger på hög höjd, 1300 meter över havet med utsikt till Sierra Nevada. Det har stor betydelse för den markanta fräschör som vinerna har. De högst belägna markerna ligger 1368 meter över havet och efter det har de efterkallat ett av Bodegans mest intressanta vin som kort och gott heter “1368”.

Idag är det Manuel tillsammans med sin son Lorenzo som driver egendomen. Lorenzo fortsätter i samma spår som sin far med att göra autentiska viner.

8 mars-firande på Hatten: Ladies of Pommes 94

pommes94 8 mars
I år firar vi internationella kvinnodagen med att bjuda in Stinky, Katz Lion, Leona Raff, HannaH & SONA från POMMES 94.

Förutom att förse oss med sammankomster i hemligt Pommesland om somrarna består kollektivet unisont av hänförelsen till elektronisk musik och energin bakom skapande. Vi rekommenderar alla inblandade att hålla i hatten, stugan kommer vibrera!

Restaurangen är öppen från 18:00.
DJs från ca 21:30.
Fri entré öppet till 01:00.
Far i hatten tar endast kort.

Vill du käka? Kolla in menyn och boka bord på www.farihatten.se/boka