BRUNCH

Brunch på lördagar kl. 11:30–15:00

På lördagar dukar vi fram en härlig främst vegetarisk brunchbuffé.

Far-i-Hatten-Brunch

Varmrökt lax
Sallad på vårens grönsaker och bönor
Syrade och hyvlade grönsaker
Örtmajonnäs
Hattens grönsakspaj
Senapskräm
Yoghurt med egengjord granola
Ostbricka
Egengjord sylt
3 sorters chark
Nybakat bröd och bullar
Smör

135kr inklusive skånsk äppelmust och kaffe från våra lokala rostare på Solde!

155kr med våffla.

 (Vi reserverar oss för vissa ändringar i menyn eftersom vi jobbar med de råvaror
vi får in som vi tycker är bäst för dagen)

Far-i-Hatten-Pizza-Tecknad-Frilagd

Vedugnsbakad surdegspizza på Far i Hatten och inget annat tjafs. Varje söndag kl. 13.00–21.00. Take away eller stanna och söndagsmys med oss med mumsiga pizzor och fina priser i vår naturvinsbar. Vi har även efterrättspizza på söndagarna.