BRUNCH

Brunch på lördagar kl. 11:30–15:00

Far-i-Hatten-Brunch

Välkomna på lördagsbrunch hos oss på Far i Hatten!
Vår brunch baserar sig efter på vad som är i säsong och är till mestadels vegetarisk. Vi jobbar så lokalt/ekologiskt som möjligt, med bland annat fisk från Hoddorna och grönsaker från Bokeslundsgården. Då säsongen har en tendens att ändras, reserverar vi även oss för vissa förändringar av utbudet

För 135 kronor får du:

Varmrökt lax från Blå Hoddan
Sallader som anpassas efter råvaror som finns i säsong
Härliga röror och såser, såsom hummus & vegansk majonnäs
Hattens grönsakspaj
Yoghurt & soygurt med egengjord granola
Olika ostar och charkuterier
Egengjord sylt
Nybakat bröd och bullar
Vegansk soppa
Äpplemust från Kiviksås
Kaffe från Solde Kafferosteri
Ekologiskt te

För 155 kronor ingår även våffla,  grädde och sylt.
Barn under tolv år betalar 10 kr per år fyllda.

Utöver det erbjuder vi grillmackor & fika från Söderberg & Sara.

För bokningar av fler än 10 personer, vänligen maila bokning@farihatten.se

Välkomna!

Far-i-Hatten-Pizza-Tecknad-Frilagd

Vedugnsbakad surdegspizza på Far i Hatten och inget annat tjafs. Varje söndag kl. 13.00–21.00. Take away eller stanna och söndagsmys med oss med mumsiga pizzor och fina priser i vår naturvinsbar. Vi har även efterrättspizza på söndagarna.